Kulturhavn Gilleleje

Leje af lokaler i Kulturhavnen


BIO 1: Kapacitet: 137 + 2 handicappladser
Det selvskrevne valg til konferencer, foredrag, seminarer og præsentationer. Salen er udstyret med let tilgængelig teknik og ikke mindst et fantastiske stort lærred samt formidabel lyd.


BIO 2:
Kapacitet: 28 eller 50
(afhængigt af opsætning)
En hyggelig biografsal med sofaer og små caféborde. Lokalet kan bruges til andet end filmvisning, da der strømmer dagslys ind gennem det store vindue til foyeren.


FOYER:
Kapacitet: 100

Lige, når man træder ind i Kulturhavnen er der en dejlig stor foyer, som er oplagt til en pop-up butik eller andre salgsfremstød af kort varighed.


MEZZANINEN:
Kapacitet: 120

Et åbent lokale med udsigt over huset. Lokalet kan bruges til generalforsamlinger, koncerter, foredrag, workshops og meget mere. Kan moduleres efter behov med stolerækker, runde borde, lyd, lys, projektor, og hvad man ellers har brug for.


KULTURBROEN:
Kapacitet: 200

Et hyggeligt udemiljø langs kanalen og på den brede bro, hvor der er plads til mange borde og bænke.


Udlån af lokaler i biblioteket

E-mail: biblioteket@gribskov.dk


BØRNETRAPPEN:
Kapacitet: 50

Trappen ved siden af børneområdet i biblioteket er en indendørs arena med et stort lærred, som sætter rammen for en særlig nærhed mellem tilskuer og den “optrædende”.


MIX-HJØRNET:
Kapacitet: 50

Arkitekten tænkte oaser ind overalt i den åbne arkitektur og skabte små og store “mellemrum”, som giver plads til tanker og samtaler og “tiltaler”.


MØDELOKALET:
Kapacitet 10

Et hyggeligt mødelokale med glasvæg mod biblioteket, hvor man kan lukke døren, hvis man har behov for det.