MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Bliv Frivillig


Rygraden i Kulturhavn Gilleleje er de over 170 frivillige ildsjæle. Det er dem, der sammen med brugerne skaber livet i huset.

De frivillige er samlet i "faggrupper, som er beskrevet nedenfor.

Alle grupper har en tovholder som koordinerer opgaver og informationer, og som deltager i månedlige Tovholdermøder.

 

Vil du også være frivillig?

Kunne du tænke dig at blive frivillig så kontakt tovholderen for den gruppe du gerne til tilknyttes.

Du finder kontaktoplysningerne her

Gruppernes arbejdsområder

Biografen Gilleleje Bio - er opdelt i 4 grupper, Billetsalg, Booking, Operatører og Opera. De er alle beskrevet kort i listen hér):

- Billetsalg: tager sig af salg af billetter og afvikling af de enkelte biografforestillinger. Åben for tilgang
- Booking:
tager sig af at ”screene” og booke de kommende film (denne gruppe er lukket for tilmeldinger for tiden)
- Operatør: denne gruppe står ”bag kameraet” og sørger for den tekniske afvikling af biografforestillinger. Åben for tilgang
- Opera: arrangerer de klassiske transmissioner og streamings fra operascener og koncertsale verden over.

Børnegruppen – arbejder på at skabe sjove oplevelser og events for børn og unge i Gilleleje. Åben for tilgang

Cafégruppen - Først og fremmest stiller de op med Rullebaren til både indendørs og udendørs arrangementer, men bliver naturligt også involveret i kageudlevering og kaffeskænkning med meget mere. Åben for tilgang

Dekogruppen - er en lille kreativ gruppe,som står for dekoration af indgangspartiet ud mod P- pladsen samt mezzaminen.
   Vores mål er at du bliver budt velkommen til et kreativt hus og derfor viser vores dekoration noget om den by vi lever i, supleret med højtider som jul, nytår, fastelavn og påske. Udstillingen ændres 4-6 om året.
   Materialerne som vi bruger, findes i naturen omkring os, noget lånes af venlige borgere og vi suplerer med lidt indkøb, som ofte er genbrug.
   Til jul giver vi den lidt ekstra gas og dekogruppen fremstiller masser af julepynt.
   Vi lægger vægt på at Vores team har et godt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager med den kreativitet og evner som den enkelte har. Årligt afholdes et par hyggelige sociale arrangementer samt workshops.
   Har du lyst til at være en del af vores team, kontakt tovholder Annette Gallaus på mail deko@kulturhavngilleleje.dk

KH Live - inviterer og engagerer en bred vifte af foredragsholdere og debattører, der kan føde såvel diskussionerne, tankevirksomheden og lattermusklerne. Ydermere er KH Live udgangspuntet i flere andre spændende tiltag som stikker udenfor de øvrige grupper.

Kulturhavn Gillelejes Venner (KGV) - er en støtteforening tilknyttet Kulturhavnen. De arbejder med Fundraising via Fonde, Puljer og sponsorer. Det er altid muligt at støtte Fonden Kulturhavn Gillelejes kulturelle arbejde ved at melde sig ind i KGV og støtte ad den vej. Læs mere hér

Kunst og udstilling (gruppen hedder kun "udstillingsgruppen" og ikke "kunst- og udstillingsgruppen"!) - har påtaget sig at løse den opgave, det er at holde kulturhuset konstant udsmykket med vedkommende kunst samt arrangere de meget variede udstillinger i Gallerigangen.

Musik – Det er musikgruppens erklærede mål at præsentere et stort, varieret og alsidigt program af musik – lige fra klassisk og jazz til folk, funk og rock. Åben for tilgang af unge og yngre.

PR – PR gruppen beskæftiger sig med at få markedsført både Kulturhavn Gilleleje og samtlige gruppers aktiviteter. Åben for tilgang for kvalificerede :-)

Praktisk – Dette er en gruppe, hvor hænderne er skruet rigtigt på. De bygger scene, hænger sort inddækning op og sørger for borde og stole m.m. alt det,d er danner rammer om arrangementerne. Åben for tilgang

Sekretariatet - passer vores hovedpostkasse, skriver referater, besvarer henvendelser om leje af huset, arrangerer rundvisninger, registrerer frivillige mmm!

Teknisk - Hér handler det om lyd og lys samt UV udstyr til alle arrangementer.  Åben for tilgang

Tænk vildt -  Har du en idétil en aktivitet i Kulturhavn Gilleleje, men ikke ved, hvordan den skal realiseres, så kontakt Kulturhavnens Tænk Vildt-gruppe.
I gruppen sidder frivillige specialister, medlemmer fra bestyrelsen og fra biblioteket, samt lederen af Kulturhavnen.

Vi tager en snak med dig, og sammen finder vi ud af, hvordan den realiseres. Du får mulighed for at følge din idé til dørs sammen med kompetente frivillige i Kulturhavnen. Kontakt medlem af udvalget, Ole, på ob@kgv.dk eller mobil 2250 5521 og hør mere. Åben for tilgang


Nye grupper - kan dannes, og her er åbent for tilgang. Har du en god idé, som du kan være med til at gennemføre, mangler vi noget, som du vil bidrage med - så sig til. Åben for tilgang

Find vore kontaktinformationer hér