MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Udstilling & debat


Kulturhavn Gillelejes Udstillingsgruppe har påtaget sig at løse den opgave, det er at holde huset konstant udsmykket med vedkommende kunst.

Vedkommende kunst er et meget bredt begreb, som rækker langt udover de traditionelle genrer som f.eks. maleri og skulptur. Foto, video og elektronisk kunst er i dag lige så væsentlige som de traditionelle udtryk.

Det er gruppens målsætning, at prøve kræfter med så meget som muligt inden for de begrænsninger, som økonomien og udstillingsområdet frembyder.

Udvalgsmedlemmerne er både udøvende kunstnere samt folk med mange års erfaring i udstillingsvirksomhed.

Udvalget planlægger både at invitere kunstnere udefra og at samarbejde med Gribskov Kommunes mange dygtige og spændende lokale kunstnere.

Det er udvalgets målsætning at vise så megen god kunst som muligt inden for mange forskellige genrer. Det skal også nævnes, at vi løbende vil drage nytte af Gilleleje Museums store og interessante samlinger.

Hvis du vil vide mere om kommende udstillinger, så klik her

Hvis du vil kontakte udstillingsgruppen, så klik her.

 

Kim Tarp
Tovholder Udstillingsgruppen

Debatter

Debatforum er et nyt koncept i Gilleleje. Kulturhavn Gillelejes Debatforum inviterer en bred vifte af personer, der ved noget om et specifikt emne, til at holde oplæg til diskussion.

Deltagerne diskuterer derefter oplægget i små grupper med det formål at blive klogere på emnet gennem en konstruktiv og kritisk dialog og diskussion, hvor man får indsigt og deler erfaring og nye idéer.

Debatforum kommer fremover til at finde sted den 3. søndag i måneden kl. 14.00 i Kulturhavn Gilleleje. Emnerne kommer til at spænde meget bredt, men vil være med en fælles overskrift, som dækker flere møder.

Alle er velkommen til at deltage, alle generationer er velkommen, det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

”Sund og Glad i Gilleleje” er eksempelvis temaet for resten af 2016 samt det første halve år i 2017. Der vil blive mulighed for at se sundhed og trivsel fra mange forskellige synsvinkler og relatere det både til ens eget liv, til det nære samfund og samfundet i al almindelighed.

Debatforums program for andet halvår af 2017 er under forberedelse, men vi planlægger ”Naturoplevelser uden lige” som temaet i sommerprogrammet 2017. Her forestiller vi os, at der bliver mulighed for at være turist i naturen og i naturens kulturhistorie med både oplæg i Kulturhavn Gilleleje, naturevents samt ”walk and talk” ude i naturen. Debatforum vil gerne indbyde flere frivillige til at deltage i forberedelserne til programmet for 2017.

Hvis du vil vide mere om kommende debatter, så klik her

Hvis du vil kontakte debatforum, så klik her.

 

Lisbeth Lausen
Tovholder Debatgruppen

 

Fotograf: Søren Thorsson

Kulturhavngilleleje Udstilling 1701

Kulturhavngilleleje Udstilling Ii 1701

Kulturhavngilleleje Udstilling Iii 1701

Pressefoto Claus A.-1

Pressefoto Fl . Kirstein

Inger Modeweg -Hansen

ARRANGEMENTER

Udstillingen ”Grafiske eksperimenter”
Fra 10 maj 2018 til 24 jun 2018 kl. 16:00 - 16:00
Dyrk dine rødder - et arrangement for lokalhistorikere
D. 23 maj 2018 kl. 17:00 - 19:00
Se alle arrangementerne