Snedkeriet

Gillelejes nye centrum for kunst og kultur. Snedkeriet er første skridt i etableringen af Kulturhavn Gilleleje og derved starten på en levende og attraktiv bymidte.

VELKOMMEN TIL SNEDKERIET

Snedkeriet har gennemgået en omfattende renovering og fremstår i dag med gangbro til kunstværkstederne ved kanalen og butik mod gården.

Der er gratis parkering ved Kystvejen.

ILSE JACOBSEN

Navnet Ilse Jacobsen får de fleste til at tænke på farverige gummistøvler og regntøj, feminine sko og lækkert tøj – men blomster er også en del af Ilse Jacobsens univers, som nu er en del af Snedkeriet sammen med Ilse Jacobsens nye konceptbutik, der åbner 26. april.

KUNSTNERVÆRKSTEDER

Kunstværkstederne indeholder alt lige fra smykker, tekstiler til maleri og skulpturer, kurser i fremstilling af kunst, blomsterbinding samt livsstil.

Kirsten Herse har altid haft stor interesse for kunst og design. Kirsten er uddannet væver og indretningsarkitekt fra Skolen for Boligindretning. Kirsten malede akvareller i mange år, inden det gik over til akryl.

I dag maler Kirsten udelukkende med olie, som Kirsten finder fantastisk at arbejde med. Kirstens malerier med former og landskaber, kan bearbejdes i flere dage inden olien tørrer. Kirsten arbejder endvidere med smykker - under navnet Cleopatra Design, der kom til for 5 år siden.

Smykkerne er unika, idet der kun findes én af hver. Perlerne og sølvet finder Kirsten på rejser overalt i verden og køber ind hos private, antikhandlere og sølvsmede.

Kontakt:
Snedkeriet
Gilleleje Hovedgade 2f
3250 Gilleleje

Mobil 2482 1524
Mail herse@danfair.dk

Egen hjemmeside:
www.smykkesnedkeriet.dk

Nasta Lock er uddannet kunstmaler og arbejder i forskellige materialer lige fra kul, kridt, papir, lærred, alkyd og akryl med fokus på form og farve. Nasta har blandt andet arbejdet med ansigter samt collager.

Kontakt:
Snedkeriet
Gilleleje Hovedgade 2f
3250 Gilleleje

Mobil 2685 4914
Mail hello@nastalock.com

Egen hjemmeside:
www.nastalock.com

Lisbeth Ydesen er uddannet tekstilkunstner og arbejder med quiltede tekstiler.

Lisbeth finder sin inspiration i farver og mønstre med anvendelse af personlige teknikker i sammensætningen, hvilket giver farverige quilts, der endvidere kan anvendes til sengetæpper, strandtæpper, babytæpper – ja lidt af hvert. Formerne er meget forskellige alt efter ønsket til anvendelsen – såfremt der er specielle ønsker, efterkommes dette gerne.

Lisbeth foretrækker at anvende naturmaterialer i tæpperne – der arbejdes med ren bomuld og som mellemlag anvendes bomuld eller bambus.

Kontakt:
Snedkeriet
Gilleleje Hovedgade 2f
3250 Gilleleje

Mobil 2752 0708
Mail lisbeth.ydesen@hvilehoejquilts.dk

Egen hjemmeside:
www.hvilehoejquilts.dk

HÃ¥ndlavet unika smykker med vintage perler.

Der bliver lagt vægt på, at materialerne er unikke og særlige.Det er skønne gamle håndlavet glas og porcelæn perler , håndsleben krystal, bakelit, pels, ben, kul eller metal.

Kontakt:
Snedkeriet
Gilleleje Hovedgade 2f
3250 Gilleleje

Pia Andersen
Tlf. 2683 3787
Mail info@piaandersensmykker.dk
Web piaandersensmykker.dk

Egen hjemmeside:
www.artbyholmberg.dk

MUN Collage
Mette Uhrup Nissen

Jeg er født i 1955. Har boet i Gilleleje siden maj 2004. Jeg elsker den lille fiskerby og føler mig hver dag meget privilegeret af at bo så tæt ved hav, strand og havn. Ind i mellem må man knibe sig selv i armen ..for kan det virkeligt være sandt !!!

I de seneste år har jeg fortrinsvis arbejdet med collageteknik i stof. Billeder er limet, syet og malet. Mange bliver forundrede. Tror det er malerier ,men opdager så... at det er stofbilleder. Mine billeder bliver opbygget af materialer og teknikker hvori jeg kombinerer og blander stof, riv og klip, avis og pap, akvarel, kridt, grafik, tørret græs, mos, m.m. Min inspiration henter jeg fra de skønne omgivelser jeg bor og færdes i. Her tager jeg udgangspunkt i konkrete motiver som oftest er fra den gamle bydel og havnen.

Kontakt:
Snedkeriet
Gilleleje Hovedgade 2f
3250 Gilleleje

Mette Uhrup Nissen
Mobil 30244921
Mail mun1@privat.dk