MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Udstilling med den japanske kunstner Yuko Takada Keller

15. maj 2017

Lørdag den 13. maj – lige inden kl. 14.00 – var Kulturhavn Gilleleje proppet med forventningsfulde mennesker, der stod for at deltage i fernisering på den nye udstilling. Og forventningerne blev til fulde indfriet.

Først i talerrækken til Ferniseringen kom Vibeke Steen som konstitueret formand for bestyrelsen Fonden Kulturhavn Gilleleje. Dernæst blev udstillingen på fornem vis åbnet af Toshiro Suzuki, Japans ambassadør i Danmark. Og han understregede bl.a., at Japan og Danmark i år fejrer 150 års diplomatiske forbindelser.

I denne forbindelse er vi i Kulturhavn Gilleleje stolte over at præsentere kunstneren Yuko Takada Keller, der har skabt en udstilling med nye og gamle værker til Kulturhavnen under temaet ”Wave from Japan”.

Med dette tema er det kunstnerens ambition at slå bro mellem de to lande og få folk til at føle ”Bølge”, ”Luft”, ”Vind” eller ”Lys” og måske en slags ”tanke” fra Fjernøstens Japan til havnebyen Gilleleje.

Har man set billeder af surfere der står inden i en bølge, får man formentlig samme fornemmelse, når man står inden i ”the Wave”, der som en bølge slår ind over ”Galleriet” eller udstillingsgangen i Kulturhavnen. Men også de mindre – og for de fleste mere håndterbare – kunstværker vakte opsigt og beundring, og mange fik hurtigt en ”solgt” mærkat på.

Man siger jo, at et billede siger mere end 1000 ord, så kom selv forbi og se, at det gamle ordsprog holder vand 😊 I bliver ikke skuffet!

 

Kulturhavngilleleje Vibeke Steen Konstitueret Formand For Bestyrelsen

Kulturhavngilleleje Yuko Takada Keller With Ambassador His Wife And Exhibition Group Members

Kulturhavngilleleje Yuko Takada Keller Exhibition The Wave

Kulturhavngilleleje The Ambassador Toshiro Suzuki

Kulturhavngilleleje Yuko Takada Keller Exhibition From Above

16. august 2018

Elvis 68 Comeback Special

Gilleleje Bio er stolte over, som en af de få biografer i Danmark, at kunne vise "Elvis 68 Comeback Special... Læs mere...
4. juli 2018

Anmeldelse Strandbakkeselskabet 100 år

Torsdag den 28. juni 2018 åbnedes udstillingen, der i tekst og billeder viser Gilleleje Strandbakker gennem 100 år og frem til i dag med fernisering i Kulturhavn Gilleleje. Læs mere...
4. juli 2018

Indvielse af det nye koncertflygel i Kulturhavn Gilleleje

Søndag den 1. juli 2018 fik Kulturhavn Gilleleje sit nye koncertflygel fabrikat BOSTON – designed by Steinway & Sons, indviet ved en lille overdragelseskoncert ad 2 omgange på mezzaninen. Anskaffelsen af flygelet er kommet i stand ved, at Foreningen Kulturhavn Gillelejes Venner gennem 1½ år har fremskaffet midler gennem forskellige fonde og bidragsydere. Koncerten blev afholdt over 2 omgange, den første forbeholdt for bidragsyderne, og den 2. for alle interesserede. Læs mere...
1. juli 2018

Overdragelse og Indvielse af koncertflygel i Kulturhavn Gilleleje

Søndag den 1. juli 2018 indvier Kulturhavn Gilleleje sit nyanskaffede Boston – designed by Steinway og Sons - koncertflygel. Det er lykkedes Foreningen Gilleleje Kulturhavns Venner igennem 1½ års arbejde at skaffe midler til denne anskaffelse gennem forskellige fonde og bidragsydere. Det eksisterende flygels kvalitet lod meget tilbage at ønske, og skulle man tiltrække professionelle kunstnere var det nødvendigt med et kvalitetsløft. Læs mere...