MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Udstilling med den japanske kunstner Yuko Takada Keller

15. maj 2017

Lørdag den 13. maj – lige inden kl. 14.00 – var Kulturhavn Gilleleje proppet med forventningsfulde mennesker, der stod for at deltage i fernisering på den nye udstilling. Og forventningerne blev til fulde indfriet.

Først i talerrækken til Ferniseringen kom Vibeke Steen som konstitueret formand for bestyrelsen Fonden Kulturhavn Gilleleje. Dernæst blev udstillingen på fornem vis åbnet af Toshiro Suzuki, Japans ambassadør i Danmark. Og han understregede bl.a., at Japan og Danmark i år fejrer 150 års diplomatiske forbindelser.

I denne forbindelse er vi i Kulturhavn Gilleleje stolte over at præsentere kunstneren Yuko Takada Keller, der har skabt en udstilling med nye og gamle værker til Kulturhavnen under temaet ”Wave from Japan”.

Med dette tema er det kunstnerens ambition at slå bro mellem de to lande og få folk til at føle ”Bølge”, ”Luft”, ”Vind” eller ”Lys” og måske en slags ”tanke” fra Fjernøstens Japan til havnebyen Gilleleje.

Har man set billeder af surfere der står inden i en bølge, får man formentlig samme fornemmelse, når man står inden i ”the Wave”, der som en bølge slår ind over ”Galleriet” eller udstillingsgangen i Kulturhavnen. Men også de mindre – og for de fleste mere håndterbare – kunstværker vakte opsigt og beundring, og mange fik hurtigt en ”solgt” mærkat på.

Man siger jo, at et billede siger mere end 1000 ord, så kom selv forbi og se, at det gamle ordsprog holder vand 😊 I bliver ikke skuffet!

 

Kulturhavngilleleje Vibeke Steen Konstitueret Formand For Bestyrelsen

Kulturhavngilleleje Yuko Takada Keller With Ambassador His Wife And Exhibition Group Members

Kulturhavngilleleje Yuko Takada Keller Exhibition The Wave

Kulturhavngilleleje The Ambassador Toshiro Suzuki

Kulturhavngilleleje Yuko Takada Keller Exhibition From Above