MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Stor tilstrømning af kunstværker

21. oktober 2016

Kulturhavn Gillelejes Kunstudvalg havde indbudt lokale kunstnere til at indsende værker til den første udstilling i Kulturhavn Gilleleje. Det resulterede i, at 73 lokale kunstnere hver indsendte et kunstværk, og Kunstudvalget kan nu meddele, at værkerne er af en så høj kvalitet, at udvalget ønsker at udstille samtlige værker. Kunstværkerne omfatter både malerier, fotografier og skulpturer.

Der er desværre ikke plads til alle værker på én gang i Kulturhavnen, så derfor må der løbende ændres på placeringerne, således at alle får lige lang udstillingstid. Det er vigtigt at understrege, at værkernes placering sker ud fra et fagligt skøn, således at udstillingen er lige spændende i hele udstillingsperioden.

Der bliver adgang for kunstnerne til at indlevere deres værker søndag d. 30. oktober, i tidsrummet kl. 12 – 18 i Kultursalen i Pyramiden, Vesterbrogade 56, 3250 Gilleleje.  

Ferniseringen afholdes naturligvis den dag, Kulturhavn Gilleleje åbner, nemlig lørdag den 3. december kl. 15, med åbningstale og et glas vin.

Udstillingen slutter søndag den 5. marts kl. 18.

Vi ser frem til en flot udstilling med kommunens egne kunstnere.