MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Sjølund Kammerkor på både stram og slap line

8. marts 2017

«Korsang handler om at man yder noget individuelt - men man stiller sig til rådighed for det fælles projekt og det samlede resultat” 

Dette er korets motto – og det beviste de til fulde, da de optrådte i Kulturhavn Gilleleje med et fejende flot resultat. Publikum fik en både sjov, underholdende og musikalsk rørende oplevelse, da koret underholdt for fulde lunger en grå og våd lørdag eftermiddag den 4. marts.  

Koret havde sammensat et meget varieret program med sangskatte fra flere århundreder i Danmark, Norge og Sverige samt i England, og sangene frembragte alt fra latter til tæt på tårer.

Mange af teksterne var friske og festlige som f.eks.

”Da foråret kom første maj klokken fire
begyndte en sørøvers træben at spire”

”Jeg tænkte på at gifte mig
for pengene at vinde,
og så fik jeg fat i´n gammel kælling,
der næppe kunne spinde” 

Og i det lidt mere spirituelle hjørne sluttede koret det officielle program med et par kendte spirituals: Swing low samt Go Down Moses.

Korets helt nye dirigent, Martin Legéne, gjorde ligeledes sit til at underholde publikum med små anekdoter om alt fra komponister til kællinger – og sin mor (som dog ikke tilhørte sidstnævnte kategori!).

Faktisk var dette Martins første optræden med koret. Så hvis eftermiddagens koncert er bare en smagsprøve på, hvad der er i vente, kan man glæde sig til at høre Sjølund Kammerkor fremover.

16. august 2018

Elvis 68 Comeback Special

Gilleleje Bio er stolte over, som en af de få biografer i Danmark, at kunne vise "Elvis 68 Comeback Special... Læs mere...
4. juli 2018

Anmeldelse Strandbakkeselskabet 100 år

Torsdag den 28. juni 2018 åbnedes udstillingen, der i tekst og billeder viser Gilleleje Strandbakker gennem 100 år og frem til i dag med fernisering i Kulturhavn Gilleleje. Læs mere...
4. juli 2018

Indvielse af det nye koncertflygel i Kulturhavn Gilleleje

Søndag den 1. juli 2018 fik Kulturhavn Gilleleje sit nye koncertflygel fabrikat BOSTON – designed by Steinway & Sons, indviet ved en lille overdragelseskoncert ad 2 omgange på mezzaninen. Anskaffelsen af flygelet er kommet i stand ved, at Foreningen Kulturhavn Gillelejes Venner gennem 1½ år har fremskaffet midler gennem forskellige fonde og bidragsydere. Koncerten blev afholdt over 2 omgange, den første forbeholdt for bidragsyderne, og den 2. for alle interesserede. Læs mere...
1. juli 2018

Overdragelse og Indvielse af koncertflygel i Kulturhavn Gilleleje

Søndag den 1. juli 2018 indvier Kulturhavn Gilleleje sit nyanskaffede Boston – designed by Steinway og Sons - koncertflygel. Det er lykkedes Foreningen Gilleleje Kulturhavns Venner igennem 1½ års arbejde at skaffe midler til denne anskaffelse gennem forskellige fonde og bidragsydere. Det eksisterende flygels kvalitet lod meget tilbage at ønske, og skulle man tiltrække professionelle kunstnere var det nødvendigt med et kvalitetsløft. Læs mere...