MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Sebastian Klein og de vilde dyr i Kulturhavn Gilleleje

13. marts 2017

Sebastian Klein er populær, og det er der mange gode grunde til.

Allerede inden forestillingen går Sebastian med den største naturlighed rundt og taler med sit publikum og forklarer børnene i øjenhøjde noget om farlige dyr (som de har set i Ramasjang) – og hvorfor de skal være bange for de rigtigt farlige dyr.

Selve showet? Ja, hvad skal man sige? Sebastian henvender sig direkte til både børn og voksne, trækker frivillige op på scenen, driller og tryller med dyr og provokerer – på en så sød og sjov måde, at man må overgive sig.

Og når Sebastian synger, allierer han sig med Niklas Schneidermann (på guitar) og Anders Ramhede (på trommer) -  begge fra Magtens Korridorer – så hvordan kan det blive andet end ørehængende godt.

Med enestående charme, humor og frækhed formår Sebastian således at underholde sit publikum fra 3 til 83 år så godt og grundigt, at man ikke fatter, hvor tiden af, da showet er slut.

Og afslutningsvis kunne man forstille sig, at ”stjernen fra DR’s Ramasjang” gerne ville hjem så hurtigt som muligt. Men her bruger Sebastian tid på at skrive autografer og lade sig fotografere – igen med den største naturlighed.

Herfra en stor tak for en dejlig formiddag for børn og barnlige sjæle.

Kulturhavngilleleje Sebastianklein Img 6102

Kulturhavngilleleje Sebastianklein Img 6118 2

Kulturhavngilleleje Sebastianklein Img 6139 2