MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Parkering

1. maj 2017

Som bekendt er der 2-timers tidsbegrænsning på p-pladsen uden for Kulturhavn Gilleleje i tidsrummet 8:00-18:00. Nogle har tilmed været så uheldige at få en p-afgift stukket ind bag vinduesviskerne i bilens forrude. Det er både surt og ærgerligt!

For et par måneder siden indgik Kulturhavn Gilleleje en særaftale med Onepark om, at besøgende til Kulturhavnen kan hente en 3-timers p-billet i Kulturhavnens billetsalg og/eller i Bolværket. Husk at du under alle omstændigheder skal sætte parkeringsskiven, hvis du parkerer på pladsen mellem kl. 8 og 18!

Baggrunden for tidsbegrænsningen er Grundejerforeningens ønske om, at parkeringspladsen ikke bliver brugt til langtidsparkering f.eks. af dem, der tager toget fra Gilleleje Station eller turister, der sætter bilen hele dagen. Derudover har grundejerne store udgifter til vedligehold, fejning, saltning og rengøring af pladsen. Indtægterne fra aftalen går til at dække disse omkostninger. Det er samtidig forklaringen på, at Grundejerforeningen for et par år siden indgik aftalen med selskabet Onepark. Aftalen er ikke til at komme uden om. Den er uopsigelig og løber 6-7 år endnu. Grundejerforeningen har påtalt over for Onepark, at deres tilstedeværelse skal foregå på en sober og løsningsorienteret måde i tilfælde af gråzoner.