MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Overdragelse og Indvielse af koncertflygel i Kulturhavn Gilleleje

1. juli 2018

Søndag den 1. juli 2018 indvier Kulturhavn Gilleleje sit nyanskaffede Boston – designed by Steinway og Sons - koncertflygel.

Det er lykkedes Foreningen Gilleleje Kulturhavns Venner igennem 1½ års arbejde at skaffe midler til denne anskaffelse gennem forskellige fonde og bidragsydere.

Det eksisterende flygels kvalitet lod meget tilbage at ønske, og skulle man tiltrække professionelle kunstnere var det nødvendigt med et kvalitetsløft.

 Det må man sige er sket med nyanskaffelsen. Bostonflygelet er designet af det verdensberømte instrumentfirma Steinway & Sons, som på over 30 punkter har videregivet noget af sin teknologiske viden ved fabrikationen af Boston flygelet. Eksempelvis er flygelets mekanikdele identiske med Steinway & Sons, som især bidrager til tonens skønhed og volumen.

Flygelet er 20 år gammelt og har kun haft én ejer, Hanne Guldberg Kristensen - en ældre dame på 84 år, som af pladshensyn, har været nødsaget til at skille sig af med det. Hanne Guldberg Kristensen er kendt i musikkredse i Glostrup området, hvor hun ofte giver kirkekoncerter og fortæller anekdoter.

Programmet ser således ud:

Kl. 13:00 – 13:45: Lukket arrangement for Kulturhavn Gillelejes Venner, fonde, sponsorer og andre bidragsydere

Kl. 13:45 – 15:00: Velkomst ved næstformanden i Kulturhavn Gillelejes Venner Susanne Christophersen. Derefter indvielseskoncert, hvor alle har adgang. Og hvad kan vel være mere naturligt end at lade Hanne Guldberg Kristensen personligt medvirke til overdragelsen og indvielsen ved at afholde en lille koncert med lidt let klassisk musik og fællessang?

Nøglen til flygelet bliver herefter officielt overdraget til Kulturhavn Gilleleje, og pianist Erik B. Jensen indtager pladsen på klaverbænken og spiller op til fællessange fra Højskolesangbogen.

Kom og vær med til at markere denne meget vigtige milepæl for musik- og kulturlivet

.

Sted: Kulturhavn Gilleleje, mezzaninen

Gratis adgang