MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Oplev Outlandish Skt. Hansaften

23. juni 2017

Det kan kun blive et brag af en Skt. Hansaften, når Kulturhavn Gilleleje i samarbejde med Gilleleje Festivalen, Bolværket og By C præsenterer Outlandish på Kulturbroen. 

De tre barndomsvenner fra den københavnske vestegn laver stadig groovende og fængende pop med inspirationer fra alt fra hiphop og verdensmusik til musik fra arabiske lande og Indien. Med deres vidt forskellige baggrund mestrer Waqas Qadri, Lenny Martínez og Isam Bachiri tekster på engelsk, spansk og urdu; men ikke mindst imponerede de med deres ekvilibrisme på dansk, da de i 2004 indspillede deres version af Poul Henningsens Man binder os på hånd og mund.

Outlandish har siden 2000 spillet på store og små scener i Danmark såvel som udlandet. Blandt de mange anerkendelser, gruppen har fået, kan nævnes en af hovedpriserne ved Danish Music Awards samt HK's kulturpris.

Publikum er garanteret en aften i vellydende og super hyggeligt selskab, når de tre unge mænd fortæller røverhistorier og spiller nye numre og elskede hits som blandt andet Aicha, Look Into My Eyes og Warrior//Worrier.

Køb billetter à 150 kr. her:  http://www.ticketmaster.dk/event/425935

 

Grill & buffet på Bolværket inden koncerten

Inden koncerten tænder spisestedet Bolværket grillen og fylder buffeten op med lækkerier. Det koster 170,- kr. for voksne og 90,- kr. for børn under 14 år. Læs mere her og bestil bord: http://www.gillelejebio.dk/MovieDetails.aspx?movieId=4820