MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Oplev Columbia – udefra og indefra

25. januar 2018

25. januar kl. 19:30 - Gratis adgang

De fleste forbinder stadig Colombia med kriminalitet, narko og korruption. Og selvom landet har leveret en lang række berømte personligheder inden for sport, film, musik og litteratur, er det ofte Pablo Escobars tvivlsomme bedrifter, de fleste forbinder med det sydamerikanske land.

Nu har du chancen for at møde Zarifa Mohamad, der bedre end mange andre, kender til Columbia. Zarifa fortæller i sit foredrag om, hvordan hun som dansker oplevede processen indefra under sit mangeårige ophold i hovedstaden Bogotá. I ord og billeder erfarer vi, hvad der bragte hende til Colombia, hvordan hun blev en (næsten) vaskeægte “Bogotana”, og hvorfor hun efter en årrække valgte at vende hjem igen.

For nylig blev der med fredsaftalen mellem oprørsbevægelsen og regeringen sat endeligt punktum for mere end 50 års borgerkrig. Men forandringen har længe været undervejs.

Zarifa er cand.mag. i tysk og kulturvidenskab fra Københavns Universitet og Humboldt Universitetet i Berlin. Hun har boet og arbejdet i Rom, Berlin og Bogotá.