MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Nyt fra bestyrelsen i Kulturhavn Gilleleje – kæmpe stor tak til Kim Bach

7. marts 2017

Som mange allerede ved, er der udskiftning i Fonden Kulturhavn Gillelejes bestyrelse. Kulturhavnens store ildsjæl og formand, Kim Bach, har givet stafetten videre. I mere end otte år har Kim været engageret i Kulturhavnens fantastiske rejse, lige fra kommunen besluttede at udskrive en konkurrence om udviklingen af Gilleleje bymidte, over idéudviklingen og frem til nu.

I forbindelse med fratrædelsen som formand har Kim samtidig valgt at udtræde af bestyrelsen. Bibliotekschef Vibeke Steen er derfor konstitueret som midlertidig formand frem til sommer: ”Kim Bachs mission om at gøre Kulturhavn Gilleleje til et aktivt samlingssted for hele byen er nu tilvejebragt. Herfra skal lyde en kæmpe tak til Kim for det store arbejde, han gennem mange år har lagt i at gøre Kulturhavnen til det sted, det er i dag”, siger Vibeke.

Fondens bestyrelse har samtidig fået et nyt medlem: Michelle Runge Christensen. Michelle er, lige som Kim var det, udpeget af Gilleleje Brugsforening, sådan som Fondens vedtægter foreskriver det.

Bestyrelsen har gennem noget tid overvejet at supplere sig med nye kompetencer, og i den forbindelse at udvide antallet af medlemmer fra fem til syv. ”Vi vil bruge perioden frem til sommer til at finde ud af, hvordan det i praksis kan ske”, fortæller Vibeke Steen og nævner, at man ønsker at udvide bestyrelsen med en repræsentant valgt blandt de frivillige.