MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Kvindernes stemmer i Israel-Palæstina

21. oktober 2017

Billede af Catherine Richard (C)

Tirsdag 24. oktober kl. 17:00-18:30. Arrangementet er gratis, men husk at bestille billet(ter). 

 

Kom til foredrag med Sarah Arnd Linder konflikten mellem Israel og Palæstina. Sarah har været tæt på konflikten og grundlagde for to år siden PiP - "Political is Personal". Initiativet er baseret på interviews med israelske og palæstinensiske kvinder, der frit fortæller, hvorledes konflikten har påvirket deres liv.

Det foregår på Børnetrappen ved Gilleleje Bibliotek. 

 

Konflikten i Israel-Palæstina har eksisteret siden dannelsen af den jødiske stat Israel i 1948, og der er den dag i dag stadig ingen umiddelbar løsning i sigte, trods utallige forsøg. 

Det er en yderst kompliceret og kompleks konflikt, og som med mange andre samfundsproblemer rundt om i verden, mangler konflikten og dens løsning at høre kvindernes stemmer. 

Sarah Arnd Linder har i flere år fulgt konflikten tæt på. Hun er år 31, dansker og på 11. år bosat i Israel. hvor hun har taget det meste af sin uddannelse – BA Humaniora studier i Historie, Sciology og forfatterskab fra The New School University, New York, USA, BA i Conflict Resolution og International Affairs fra IDC og MA i Mellemøsthistorie fra Tel Aviv Universitet, Israel. 

Husk: pladsreservation ved bestilling af "gratis billetter" her https://www.gribskovbib.dk/arrangementer/foredrag-debat/kvindernes-stemmer-i-israel-palaestina