MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Kulturhavnen er (også) for børn

31. marts 2017

Vi lægger ud med aktiviteter ude i det fri i ugen op til påske og byder bl.a. på rollespil for børn samt masser af andre tilbud for børn i alle aldre og deres familier. Hver dag i påskeugen viser biografen børnefilm. Det sker på hverdagene kl. 12:30 og i Helligdagene kl. 11:00.

Går du med en drøm om at lave din egen YouTube-video? Så er der hjælp og inspiration at hente søndag den 9. april kl. 11:00-14:00. Her kan du få hjælp til at komme i gang. Tilbuddet er gratis og omfatter også introduktion til iMovie – et redigeringsprogram og hjælp til at oploade din video på de sociale medier. Du skal selv medbringe en pc, iPad eller smartphone (f.eks. iPhone6 eller iPhonese, da iMovie er gratis på Appleproduktr). Det foregår i Kulturhavnens Makerspace. 

”Den store tryllekunstner og hans kanin” kommer til Kulturhavnen mandag den 10. april kl. 11.00-12:30. I skøn forvirring blandes trylleri med drilleri, og den stakkels tryllekunstner må fortvivlet se til, mens hans kvikke kanin indtager scenen og erobrer både børn og voksnes hjerter. Det er trylleri og underholdning af højeste karat, selv om det ikke går helt efter tryllekunstnerens plan. Billetter koster 30 kr. 

Tirsdag den 11. april kl. 11.00-14:00 er der mulighed for at designe sine egne T-shirts. Velkommen i Makerspace, hvor der både ligger T-shirts og farver klar. Og hvor du kan møde en masse andre børn, som du kan snakke med og blive inspireret af. Det bliver en rigtig hyggelig dag. Kom og vær med.

Onsdag den 12. april er den store rollespils- og ridderdag! Vil du slås imod dine andre riddere i et drabeligt slag? Så kom til ridderspil i Kulturhavnen fra kl. 11:00 til 14:00. Kom som du er! Eller tag dit eget udstyr med. Eventyrridderne er landets førende inden for børnerollespil. Instruktørerne vil guide os igennem dagen. Vi laver sværd fra kl. 11 til 13 – og kamparenaen åbner kl. 13.05 på Kulturbroen (i tilfælde af dårligt vejr fortsættes der på Mezzaninen). Det koster 50 kr at deltage. 

Ingen påske uden påskeæg! Skærtorsdag den 13. april kl. 11:00-13:00 får du masser af mulighed for at lave dine egne påskeæg sammen med din familie på Kulturhavnens ”påskeworkshop”. Det foregår i Makerspace og deltagelse er gratis.

Velkommen!