MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Kulturhavn Gilleleje fejrede 3. december 2018 sin 2-års fødselsdag

5. december 2018

Lige fra tidligt på formiddagen myldrede det ind med børnehavebørn, som skulle høre højtlæsning med nybagte boller til på børnetrappen.

Senere på eftermiddagen mere højtlæsning, dog denne gang for voksne i et mere adstadigt tempo – også med boller til.

Bio 2 viste Pippi Langstrømpe eftermiddagsfilm gratis og om aftenen var der film i begge sale til en speciel fødselsdagspris inkl. et bæger popcorn.

Sidst på eftermiddagen begyndte folk at strømme til det gratis kaffe- og kagebord på Mezzaninen, hvor entertaineren Peter Kopi gjorde lykke med sine Kim Larsen imitationer, hvor det nogle gange faktisk var svært at skelne kopien fra originalen.

Ledelsen for Fonden, dvs. formand Michelle Christensen, Vibeke Steen og den daglige leder Jens Møller Andersen havde indkaldt til pressemøde i Mix-hjørnet for at give et kort tilbageblik på året, der gik og præsentere husets nye ”Årshjul”, fyldt op med aktiviteter og arrangementer for det kommende år. Desuden blev pressen orienteret om de forskellige tiltag for at rekruttere flere frivillige, og luftet tankerne om oprettelse af en erhvervsklub, samt oprettelsen af en faggruppe specielt for ungdommen.

Projektudviklingsdirektør Michael Nyboe fra BYR/Kuben gav en grundig status på Kulturhavnens fase 3. Det ser ud til, at den egentlige byggefase ligger lige om hjørnet så byggeriet kan starte op i allernærmeste fremtid. Der var god spørgelyst fra pressen til svarpanelet, som med indlevelse og entusiasme besvarede de mange spørgsmål.  

Langbordsmiddag i Bolværket sluttede en begivenhedsrig dag af med braiseret frilandsgris med bagte rodfrugter og karamelliserede løg. En ganske velsmagende middag til prisen.

I dagens anledning gav Bolværket 1 glas mousserende vin til velkomst.

Peter Kopi genkopierede sig selv til scenen på Mezzaninen underholdt igen til et næsten fuldt hus.

Dsc 0398