MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

KULTUR ER LIV, DET ER MENNESKER

10. november 2016

Under overskriften "Byens opholdsstue snart klar" har Frederiksborg Amts Avis været rundt i Kulturhavn Gillelejes nye kulturhus sammen med direktør Lars Corfitzen fra Gilleleje Brugsforening. 

Her små fire uger før den store indvielsesweekend 3.-4. december er det travlhed ude som inde. Lige nu arbejder omkring 70 mennesker på at gøre bygningen helt klar, fortæller Lars Corfitzen.

Amtsavisen er også interesseret i at vide mere om, hvad kulturhuset skal bruges til. Kultur er liv, det er mennesker, hedder det bl.a. i interviewet. Med Gilleleje bibliotek, restaurant, cafe- og barområde, udstillingsområdet og den nye Gilleleje Bio er der lagt an til, at der bliver masser af liv i huset fra morgen til aften. Det giver et godt grundlag for at udvikle byen. Jo mere attraktiv byen er, jo mere attraktiv er forretningsgrundlaget, siger Lars Corfitzen bl.a. i samtalen med avisen.

Vi kan desværre ikke bringe hele artikel her, da den ligger bag Amtsavisens betalingsvæg. Men interesserede kan finde den i avisens 2. sektion tirsdag den 8. november.