MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Kan du lave gode grafiske løsninger?

26. marts 2017

Kan du lave gode grafiske løsninger? Har du lyst til at være en del af en gruppe engagerede frivillige i Kulturhavn Gilleleje? Så er det dig, vi leder efter.

Lige nu har vi rigtig mange bolde i luften, så derfor trænger vi at få udvidet PR-gruppen med endnu en frivillig grafiker.

På den grafiske side servicerer PR gruppen de forskellige grupper i Kulturhavnen med en vifte af forskelligartede opgaver som f.eks. invitationer til ferniseringer, flyers til børnegruppen, oplæg til debatgruppen, annoncer til lokalavisen m.m.

Vi løser således forskellige former for mindre grafiske opgaver såsom: udarbejdelse af programmer, foldere, plakater og m.m. Kulturhavn Gilleleje har en grafisk profil med et stærkt grafisk udtryk, som vi ”læner” os op ad.

Som du sikkert ved, åbnede Kulturhavn Gilleleje i starten af december 2016, så du får også mulighed for at være med til at præge udviklingen.

Du bliver en del af en gruppe med frivillige i PR-gruppen, hvor der er flest ”skrivende” kolleger. Desuden kan vi tilbyde, at du bliver en del af et større fællesskab med ca. 220 frivillige ildsjæle og sammen med dem er med til at gøre en forskel i lokalmiljøet.

Så har du grafiske evner samt tid og lyst til at bidrage til fortsat udvikling af Kulturhavnens grafiske platform? Så er det dig vi har brug for. Skriv en mail til info@kulturhavngilleleje.dk - så kan vi mødes i huset til en snak om mulighederne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

PR gruppen, Kulturhavn Gilleleje

16. august 2018

Elvis 68 Comeback Special

Gilleleje Bio er stolte over, som en af de få biografer i Danmark, at kunne vise "Elvis 68 Comeback Special... Læs mere...
4. juli 2018

Anmeldelse Strandbakkeselskabet 100 år

Torsdag den 28. juni 2018 åbnedes udstillingen, der i tekst og billeder viser Gilleleje Strandbakker gennem 100 år og frem til i dag med fernisering i Kulturhavn Gilleleje. Læs mere...
4. juli 2018

Indvielse af det nye koncertflygel i Kulturhavn Gilleleje

Søndag den 1. juli 2018 fik Kulturhavn Gilleleje sit nye koncertflygel fabrikat BOSTON – designed by Steinway & Sons, indviet ved en lille overdragelseskoncert ad 2 omgange på mezzaninen. Anskaffelsen af flygelet er kommet i stand ved, at Foreningen Kulturhavn Gillelejes Venner gennem 1½ år har fremskaffet midler gennem forskellige fonde og bidragsydere. Koncerten blev afholdt over 2 omgange, den første forbeholdt for bidragsyderne, og den 2. for alle interesserede. Læs mere...
1. juli 2018

Overdragelse og Indvielse af koncertflygel i Kulturhavn Gilleleje

Søndag den 1. juli 2018 indvier Kulturhavn Gilleleje sit nyanskaffede Boston – designed by Steinway og Sons - koncertflygel. Det er lykkedes Foreningen Gilleleje Kulturhavns Venner igennem 1½ års arbejde at skaffe midler til denne anskaffelse gennem forskellige fonde og bidragsydere. Det eksisterende flygels kvalitet lod meget tilbage at ønske, og skulle man tiltrække professionelle kunstnere var det nødvendigt med et kvalitetsløft. Læs mere...