MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Jazzmusik i verdensklasse

18. juni 2017

Makiko Hirabayashi Trio spiller i Kulturhavn Gilleleje søndag den 18. juni kl. 15:30-17:30.

Trioen består af stjernemusikerne Makiko Hirabayashi på piano, Klavs Hovman på kontrabas og Marilyn Mazur, som spiller slagtøj og synger.

Trioen høster stor international anerkendelse for deres musik, der beskrives som dybt integreret, kreativ og kontrolleret musikalsk leg: Farverigt, følsomt, transparent og selvsikkert. Inspirationen kommer fra den klassiske verden, Fjernøsten, jazzen og nordiske toner, der afspejler, at de tre musikere bor i Danmark.

 

Glæd dig til at opleve dette stjerneskud på den internationale jazzhimmel. Køb billetter her:


http://gillelejebio.dk/OrderMovieTicket.aspx?showId=1105

 

Fakta om musikerne

  • Japanske Makiko Hirabayashi er måske en af de mest ideelle og sammensatte solister blandt dagens multikulturelle jazz musikere. Født i Tokyo og uddannet i Boston, er Makiko nu en vigtig pianist i Danmark, hvor hun er bosat.
  • Danske Marilyn Mazur er en internationalt anerkendt percussionist, der har turneret med en række af de betydeligste navne i international jazz, bl.a. Miles Davis, og har modtaget verdens største jazzpris.
  • Den danske bassist Klavs Hovman udtrykker sig ubesværet også inden for såvel latinamerikansk musik som mere verdensmusikprægede sammenhænge, skriver Politikens Jazzleksikon og fortsætter: ”Hovmans basspil er med årene kommet til at omfatte mere end en konventionel jazztradition.”