MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

INFORMATIONSMØDE OM KULTURHAVNENS ETAPE 3

3. juni 2016

Onsdag den 29. juni kl. 19:00 inviterer Kulturhavn Gilleleje til informationsmøde om Etape 3. Mødet foregår på Kulturhusets byggeplads, Peter Fjelstrups Vej 5, 3250 Gilleleje. Mødet forventes at vare 1-1½ time. Der vil blive serveret kolde vand.

På mødet vil repræsentanter for bygherren, Kulturhavn Gilleleje og for Gribskov Kommune informere om projektet og orientere om den videre proces frem til byggestart, der forventes at ske i efteråret 2016.

Fra Gribskov Kommune deltager borgmester Kim Valentin og udvalgsformand Morten Jørgensen. Fra Kulturhavn Gilleleje deltager arkitekt Kim Skovhus, projektudvikler Michael Nyboe samt Lars Corfitzen.

BAGGRUND
Tilbage i april og juni 2014 holdt Gribskov Kommune og Kulturhavn Gilleleje 2 borgermøder, hvor skitseprojektet for etape 3 er blev gennemgået. Det første møde i april gav anledning til en række bemærkninger. Projektet blev efterfølgende bearbejdet af Skovhus Arkitekter, der er rådgivere på projektet. På det andet møde i juni blev det tilrettede projekt præsenteret. Gribskov Kommune besluttede i juni 2014, at der skulle arbejdes videre med det tilrettede projekt samt de ansøgte dispensationer. Det er resultatet af dette arbejde, der nu præsenteres på informationsmødet.

 Etape 3 er sidste del af Kulturhavn Gilleleje. Visionen er at skabe en bebyggelse, der på samme tid integreres i Gilleleje by, skaber et nyt og levende sted for byen og binder by og havn tættere sammen. Det er tanken, at projektet skal afslutte Kulturhavn Gillelejes nye strøgforløb langs Søborg Kanal og dermed skabe de bedste rammer for livet omkring kanalen.