MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Her er holdet bag Kulturhavnens nye spisested

9. september 2016

Kulturhavnens Gillelejes nye spisested kommer til at ligge i åben forbindelse med selve Kulturhuset. 

I spidsen står Francesca Burci, der bliver restaurantchef, og med sig har hun kokken Oscar Isbrand og pizzabageren Damian Gladikovski. Oscar er oprindelig uddannet kok fra Tinggården i Asserbo, og Damian har mange års erfaring med at skabe de sprødeste pizzabunde inspireret fra romerske pizzarier.

Deres fælles udgangspunkt er, at hverdage er det, vi mennesker har flest af. Og det skal afspejle sig både i indretningen og i maden.

Idéen er spisestedet skal inspirere til uformel snak og samvær i dag- og aftentimerne. Derfor er der også bestilt langborde, som gæsterne kan samles omkring og en stor brændefyret pizzaovn vil understrege det italienske islæt.  Spisekortet kommer bl.a. til at bestå af gode hverdagsretter med inspiration fra det danske og italienske køkken.

”Vi ønsker at skabe en ramme, som er mere end bare et madsted. Vi vil gerne blive et samlingssted på tværs af huset, hen over broen og ud i byen”, fortæller Francesca, der i øjeblikket er ved at få en masse praktiske detaljer til at falde på plads, så alt er klar til åbningen af Kulturhuset omkring årsskiftet.

Velkommen til Francesca, Oscar og Damian!

 

 2

 4

3