MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Har du hænderne skruet rigtigt på?

10. april 2017

Har du hænderne skruet rigtigt på, får du løst problemer med et smil, og kunne du tænke dig at bruge din fritid som frivillig med praktiske opgaver af mange slags? Så er det dig, vi mangler i Kulturhavn Gilleleje.

Du bliver en del af Praktisk Gruppe, hvor du får en række hyggelige kollegaer med meget forskellig baggrund. Vi har nok at se til, så derfor søger vi flere frivillige til vores gruppe.

Vores opgaver består ofte i at hjælpe med at stille scene, borde og stole op, når der skal være koncerter og andre events i Kulturhavnen – og tage det hele fra hinanden og pakke det væk igen, når forestillingen er forbi. Men vi hjælper også til med andre småopgaver, som vi bedre kan forklare, når vi snakker sammen.

Du behøver ikke være nogen bodybuilder, men det er naturligvis vigtigt, at din fysik kan klare at løfte og bære f.eks. sceneelementer og borde, og at du ikke bliver svimmel på en stige.

Kan du godt se dig selv i ovennævnte ”jobbeskrivelse”, så kontakt Per Flensted på pkf@flensted.biz eller på mobil 20 97 23 44.

Vi glæder os til at høre fra dig!