MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Gilleleje Jazzklub siger farvel og tak

1. maj 2017

Efter 24 år vil Gilleleje Jazzklub med et storslået arrangement i Kulturhavn Gilleleje gerne sige tak til sit trofaste publikum – ikke kun i klubben, men så sandelig også dem, der har deltaget i de 22 år på Havnen. Ole ”Fessor” Lindgreen afsluttede klubbens første sæson med sit daværende Big City Band, men med den nuværende besætning er det de nye, unge konger, der vil sætte det definitive musikalske punktum for klubben.

I slutningen af sidste år besluttede bestyrelsen at lukke foreningen på grund af en større medlemsafgang end -tilgang. Sidste sæson på Havnen var i 2015, og da der ikke blev en ny sæson i 2016 som følge af dalende omsætning og stigende omkostninger, forsvandt klubbens økonomiske eksistensgrundlag.

Jazz på Havnen var blevet en folkeforlystelse den weekend i august, det stod på, og især søndagen trak fulde huse med brunch og underholdning med det til lejligheden opfundne crazy ”Femø All Stars” band, som med sine gags og spøjse bemærkninger sørgede for, at publikum fik rørt lattermusklerne - og ikke mindst slagsangen ”Sommersolen skinner” fik teltet til at blafre, når 1000 glade mennesker oplod stemmerne.

Ifølge klubbens vedtægter skal klubbens aktiver fordeles til kulturelle formål, og den lokale musikskole er derfor blevet betænkt med kr. 30.000 til indkøb af nye instrumenter, ligesom ungdomscentret ”Remisen” ved Gilleleje Station har modtaget et tilsvarende beløb til lignende formål.

Alle er velkomne, der er fri entré, men begrænsede pladser. Billetter hentes her >