MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Foredrag og dans med Jens Werner

25. november 2019

Kr. 190,- Køb billet hér

I dette særarrangement med Jens Werner fra 'Vild med dans', får du et underholdende og livsbekræftende foredrag om hans liv, dansen og den benhårde vej til at opnå det største indenfor sit felt - at bliver verdens bedste danser. Efter foredraget vil der være danseopvisning/undervisning og mulighed for, at tilhørerne kan komme til at danse, også som par. Jens Werner leverer musikken og har en hjælper med sig.

Foredraget, der ligger i samme uge hvor der er finale i 'Vild med dans', giver os et indblik i en professionel sportsudøvers vej til at blive verdens bedste. Vi får et inspirerende foredrag med højt humør, der vil give dig gode grin og plads til eftertænksomhed. Og mon ikke også der bliver plads til et smil under den efterfølgende danseundervisning.

Jens Werner begyndte allerede at danse, da han var 5 år gammel, og siden har han trænet sig imponerende gennem rækkerne. Efter et ophold i blandt andet England og Italien, lykkedes det for ham at blive Danmarks-, Nordisk-, Europa- og Verdensmester, og dermed den mest vindende danser i Danmark.

Arrangør: KH LIve, Kulturhavn Gilleleje

TID

D. 25. november 2019 kl. 19.00 - 21.00

STED

Bio 1, Gilleleje Bio, Kulturhavn Gilleleje

PRIS