MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Docteur Bob kom til Gilleleje

25. september 2017

Anders Blichfeldt kommer ind i salen med stor vilje til at komme i kontakt med sit publikum, at nå os der på stolerækkerne. Og hans virkemidler er mange, rigtig mange, da han for alvor folder sig ud. 

Som det basale får vi en intimkoncert, der er gennemsyret af Blichfeldts geniale musikalitet. Westernguitaren og hans mægtige stemme er nok til at spille salen op og få os med på både gamle bluesnumre og egne sange. Så er der hans fortællekunst, for han kan sit kram med historiefortællingen, hvor vi får helt grinagtige og dybt alvorlige historier fra musikkarrieren, der starter “ude i Hundested” med hans første band “Poltex”. Hans egne sange får dybde og bredde, fordi vi får historierne bag.

Der er sej blues, gamle rockabilly sange fra Elvis´ tid og sikre hits fra Big Fat Snake. 

Stikket tager han hjem med den musikalske fortælling om sit alter ego Docteur Bob, der bliver en helt på stranden i Cannes for sine usædvanlige evner på fransk. Sangen, med sine helt urimelige vers, som en flodhest kunne have skrevet, er titelnummeret på soloalbummet Docteur Bob fra 2015. Der er så meget alvor, grin og urimelige sproglige stunts, at man må overgive sig. Anders Blichfeldt er ikke kun en stor musiker, men også en genial intertainer.

 

Img 2742

Img 2664

Img 2668

Img 2674

Img 2691

Img 2691

Img 2694

Img 2709

Img 2735