MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Det sker i vinterferien

3. februar 2017

Februar er lig med vinterferie – i hvert fald for skolebørn og deres familier. For de fleste ligger ferien i uge 7, og derfor er programmet også lagt i den uge.

Onsdag den 15. februar kan de fodboldglade møde instruktøren og tidligere professionelle fodboldspiller Antony Tullberg til en snak om, hvorfor det er de andre, der er stjerner, når det nu burde være én selv! Arrangementet er gratis. Det foregår i Bolværket, som i dagens anledning har en særlig burgermenu på spisekortet.

Torsdag den 16. februar, kan man få opfyldt drømmen om at blive tegnet som eksempel en løve eller en sommerfugl. Også dette arrangement er gratis. Cirkus Baldoni kommer til byen om fredagen den 17. februar.

Cirkus Baldoni kommer til byen om fredagen den 17. februar. Der er forestillinger klokken 11:30-12:00 og igen 12:30-13:00. Billetter koster 50 kr.

Hver dag i hele vinterferien – fra mandag den 13.2. til søndag den 19.2. – kommer der film for små og store børn. Der er forestillinger for børn mandag – fredag kl. 11 og 15 – lørdag og søndag kl. 11, 13.30 og 16.

Tjek listen på Gilleleje Bios hjemmeside for yderligere information.