MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Det sker i efterårsferien uge 42 2017

28. september 2017

Efterårsugen 2017 byder på et program med familieforestillinger, drømmeæsker, virtual reality og – mest for de voksne – en aften i selskab med livsbekræftende kunstner.

Tamme tigre findes ikke – en cirkuskomedie for de 7-11 årigeom dødsforagt og tigertæmning. Tag med på eventyr, når pigen Mabelstikker af hjemmefra for at blive en del af cirkuslivet. Det kommer der mange sjove, medrivende oplevelser ud af. Det sker mandag 16. oktober kl. 11:00-12:00. Du kan købe billetter à 25 kr. her > 

Slip kreativiteten løs i en drømmeæske med Mette Torekov fra ”Leg med mig” tirsdag 17. oktober kl. 11:00-13:00. Arrangementet henvender sig til de 6-12 årige og er gratis. Kunne du forestille dig at beskrive dine drømme gennem ord og effekter og dermed bevare dem i længere tid? Så kom forbi biblioteket om tirsdagen i efterårsferien , hvor Mette står klar til at invitere dig inden for i hendes værksted.

Virtuel reality med iPads – er du vild med virtual reality, special effekter eller det interaktive spil Osmo, så kig forbi tirsdag den 17. oktober kl. 15:00-17:00 i Kulturhavnen, når vi leger med IT på en anden måde. Deltagelse er gratis.

Kunst skaber livsglæde. Onsdag den 18. oktober kl. 19:00-22:00 kan du møde Per Hillo, opleve hans billeder og høre hans humorfyldte og livsglade fortælling om, hvordan billedkunsten har været med til at ændre hans livsbane efter, at han havde været igennem en ”mental nedsmeltning”. Gratis adgang.