MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Brunch musik i Bolværket i Kulturhavn Gilleleje med Erik B´s jazzband

7. april 2017

Søndag den 2. april kunne Bolværkets spisende gæster høre dejlig, velspillet jazz til deres brunch. Musik til maden går aldrig af mode og slet ikke, når det som i søndags gik op i en højere enhed. Det var også et professionelt og sammenspillet hold, der gik på scenen:

På sax Niels "Flipper" Stuart, der har en lang, strålende erfaring fra det danske jazzmiljø. Elo "Luffe" Lindhardsen, der har spillet i de store orkestre i Tivoli, revyerne i DK og med masser af store, danske kunstnere. Erik B. spiller piano. Han har mange år på bagen med jobs i hele landet, og så bor han her i Gilleleje. Bag trommerne sad Christian Sennels, en erfaren mand, der ved, hvordan de skal behandles.

Repertoiret var en blanding af lækre bossaer, "The Great American Songbook" og brunch jazz. Det var en gennemmusikalsk formiddag med god mad, god musik og gode venner. Hvad kan man ønske sig mere?

Det siges, at man ikke skal prøve at gentage en succes. Men det gør vi alligevel: Erik B og hans band spiller brunch musik igen den 7. maj og den 4. juni.

Husk at bestille bord. Der kommer mange!

 

Kulturhavngilleleje Bossa Img 0188 Ii