MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

BRED HØRING OM SIDSTE ETAPE AF KULTURHAVN

23. juni 2016

Borgerne får tid til igen at komme med bidrag og meninger om Kulturhavnens sidste etape, før byrådet efter sommerferien behandler sagen.

Borgerne skal igen have mulighed for at komme med forslag og holdninger til den sidste del af byggeriet på Kulturhavnen i Gilleleje.

Det har byrådet vedtaget efter at have behandlet byggeriet af Kulturhavnens såkaldte 3. etape på byrådsmødet mandag 20. juni.

Foreløbig har borgerne frem til 8. juli til at komme med kommentarer til byggeriets sidste del. Og den 29. juni afholder Kulturhavnen et informationsmøde for borgerne om den sidste del af byggeriet.

 ”Jeg har stået for fuld åbenhed omkring Kulturhavnen og understreget behovet for en borgerhøring. Nu skal vi have Kulturhavnen færdig som et smukt byggeri i Gilleleje. Derfor vil jeg opfordre alle til at komme til informationsmødet den 29. juni,” siger borgmester Kim Valentin (V).

Kulturhavnens tredje etape omfatter byggeri ved den tidligere Irma-ejendom i Gilleleje. Byggeriet kommer til at indeholde butikker i stueetagen og boliger og plejehjemsboliger på de øverste etager. Som en del af byggeriet får plejehjemmet Ellen Marie-hjemmet 10 nye boliger.

Den politiske sagsbehandling af Kulturhavnens sidste etape begyndte helt tilbage i 2013. I 2014 blev der afholdt to velbesøgte borgermøder om byggeriet. Og materiale omkring den sidste del af byggeriet er lige nu i høring blandt naboerne, som har frem til 8. juli til at kommentere.