MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

BORGMESTEREN I DEN VARME STOL I KULTURHAVN GILLELEJE

12. april 2018

Tirsdag aften den 10. april var borgmester Anders Gerner Frost i den varme stol i Kulturhavn Gilleleje i en direkte, via Ugepostens Facebookside, tv-transmitteret debat for at markere hans første 100 dages embedstid.

Gilleleje bibliotek stod som arrangør for arrangementet og redaktør Jesper Gisli fra Ugeposten var den kritiske og skarpe udspørger, som bl.a. spurgte ind til valgløfter, økonomi, lønstigninger til byrådets udvalgsformænd, Attendo sagen, normeringer og meget mere.

Tidligere borgmester Kim Valentin skulle også have været på scenen til at debattere med borgmesteren, men havde fået forfald. I stedet deltog Bjarne Pedersen, formand for Venstre i Gribskov.

Byrådsmedlem Natasha Stenbo Enetoft (V) var også en tur i udspørger stolen og spurgte meget kritisk ind til bl.a. lønstigningerne til formændene for byrådets udvalgsposter.

Det var muligt under livedebatten at stille spørgsmål via Facebook og salen. Lyden drillede lidt i starten af debatten, men det lykkedes teknikerne at få nogenlunde styr på det.

Der var fuldt hus på Mezzaninen og tilhørerne fik en livlig og oplagt debataften ud af det.

Det udførlige referat kan ses i Ugeposten tirsdag d. 17.4.18.