MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Aske Jacoby Solo spiller i Kulturhavnen – koncertoplevelse

23. februar 2018

Aske Jacoby er ikke kun en af de største guitarister i Danmark. Han er også sangskriver, sanger og musikproducer. Med mere end 400 plader som studiemusiker og efter snart 40 år som guitarist kender han de fleste store danske navne på rockscenen og har spillet med dem: C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Kasper Winding for blot at nævne nogle få.

Hans guitarspil er virtuost, råt og følsomt på én gang: Dansk, americana eller blues. Han spænder vidt og kan det hele. Fem soloudgivelser er det blevet til, og som Jim Keltner (trommer) sagde til ham, da de sammen indspillede Chant i USA i 2014:

”For mig er det mere den måde, du synger på, at du har en unik stemme. Rørende og unik. Og du skriver gode sange. Ja, faktisk har du hele pakken! Jeg laver meget forskellig slags musik og har gjort det gennem rigtigt mange år, og det er meget nemt for mig at sammenligne, og kunstnerisk er du på højde med hvem som helst på kloden".

Men kom selv og lyt til musik og sange, der er dybe, rørende og bittersøde som livet selv. For Aske Jacoby vil ikke kun underholde. Han har også noget på hjerte.

Billetpris: 150 kr.

Køb billetter her: http://www.gillelejebio.dk/MovieDetails.aspx?movieId=5253