MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Om entrepriser og betonstøbning

1. marts 2016

Byggeriet af Kulturhuset til Kulturhavn Gilleleje er i fuld gang med aktiviteter med de store entreprenørmaskiner. Pælefunderingen og montage af de mange fundamentsbjælker er overstået og i går fredag blev terrændækket i stueetagen støbt.

Betonstøbning i gang – med udfordringer
Sidste uge af februar var præget af en større operation med mange involverede lige fra betonbiler, betonpumper og de mange medarbejdere fra det Nordsjællandske entreprenørfirma til betonstøbningen.

Desværre ikke uden problemer, da den flydende beton et par stedet løb under opbygningen af isoleringsplader med den konsekvens, at isoleringspladerne pressede betonen og armering op! Men heldigvis kunne entreprenøren rette dette inden betonen hærdede. 

Entrepriser på plads – mange lokale firmaer er med
Kulturhavnens byggestyrer Søren Kirk har de sidste mange måneder også haft travlt med at byde alle entrepriseopgaverne ud til de mange interesserede entreprenører: "Efter modtagelse af de mange tilbud, har der været forhandlinger om de enkelte entrepriser. Men nu er overblikket ved at være der, og vi mangler kun at skrive kontrakt om de udvendige entrepriser som gartner og belægninger", siger Søren Kirk.

Repræsentant for bygherren, direktør Lars Corfitzen glæder sig om, at der er mange entreprenører fra Gilleleje og det øvrige Nordsjælland med i næste fase af byggeriet:” Vi har gjort et stort arbejde for at byde så mange lokale entreprenører med som muligt og er naturligvis glade for, at mange lokale har kunne være konkurrencedygtige. Vi var godt klar over, at der var nogle ydelser, der ikke kunne laves lokalt - eksempelvis betonpæle til funderingen samt betonelementer og stålkonstruktion til opbygningen af selve råhuset,” siger han.

Søren Kirk har udarbejdet en liste over alle implicerede på byggeriet, som kommer her: 

Viuff Anlæg A/S
G+ Fundering ApS
Jysk Råhus Montage
DS Stålkonstruktion A/S
Brdr. Petersen’s Maskinfabrik Gilleleje A/S
NLT Tagdækning
Kronborg Sikring A/S
Murermester Thomas Espenhain
T&P Odorico ApS af 1883
Trio ApS
Aludan A/S
Tormax Danmark A/S
Elektrolux Professional A/S - Stor Køkken
Finn Vindahl Andersen VVS A/S
Airteam A/S
Ahrendt-Jensen El-Entreprise A/S
MVT Elteknik
Schindler Elevatorer A/S
Malerfirmaet Peer Hernvig
Hammelsvang A/S
Vesla Gulvteknik A/S

Det sker i marts – atter travlhed på byggepladsen
I den første uge af marts starter montagen af betonelementer - igen vil der være travlhed på byggepladsen med kraner og lastbiler med de mange betonelementer til opbygningen af råhuset.