MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Uddybende artikel om Kulturhavnen i Ugeposten

7. juli 2015

Gribskov Lokalavisen - Ugeposten dykker ned i baggrunden for Kulturhavnen - om lokalplanen, om p-pladser, om butikkerne og meget mere. 

Op og ned i Kulturhavnen

Politikerne vil have en redegørelse for dispensationer til Kulturhavn Gilleleje. Ugeposten har kigget på baggrunden for to dispensationer, ansvar og anlæg af p-pladser Kulturhavn Gilleleje sætter et solidt aftryk på byen. Folk diskuterer byggeriets størrelse, arkitektur, perspektiverne for den eksisterende detailhandel, attraktionsværdien for byen samt trafik- og parkeringsforhold. Flere opløftede stemmer taler også om dispensationer i forhold til lokalplanen - og spekulationer om, hvordan de er bevilget. Det har nu fået byrådet til at kræve en redegørelse af forløbet. Denne artikel er et forsøg på at komme bagom sammenhængen.

I begyndelsen af juni kom 150 mennesker til informationsmøde om det kommende kulturhus i etape 2, og siden har ni borgere meldt sig som frivillige til at drive aktiviteterne i huset, der både skal rumme biograf og koncertsal, i et samspil med biblioteket og museet. Andre seks personer har allerede skrevet sig op til de 12-16 boliger, der skal opføres ovenpå tredje etape af Kulturhavnen...

Læs hele artiklen her