MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Ih, hvor jeg glæder mig til at flytte ind

29. april 2014

Forventningerne var helt i top, da Inge Fredsted fik lov at se nærmere på hendes kommende lejlighed på toppen af Kulturhavn Gilleleje. Det skete, da hun sammen med en stor håndfuld borgere og håndværkere deltog i rejsegildet for første fase af Kulturhavnsprojektet.

Trapperne op til de stablede mandskabscontainere nær kulturhavnsbyggeriet ser faretruende stejle ud. Det afskrækker dog ikke det lille følge af nysgerrige lejlighedskøbere, der gerne trodser de mange trin for at komme op i en højde, der tillader et udkig over deres kommende udsigt.

- Nej, hvor er det flot, udbryder Inge Fjeldsted, da hun ser udsigten på den eventyrlige blå baggrund, der hele dagen lagde perfekte rammer om rejsegildet for den første etape af det kommende kulturhavnsprojekt...Ikke mange meter fra de tre forventningsfulde tilflyttere havde håndværkere og folk i jakkesæt travlt med at rose byggeriet, som med sin højde – byggeriet bliver det næst højeste i byen, knejser imposant mod himlen.


- Det er en stor dag, en som vi har ventet længe på. Nu kan vi komme videre, lød det fra en hævet platform, hvorpå Michael Nybroe, projektudvikler i Momentum A/S holdt tale og takkede de mange samarbejdspartnere, som har muliggjort projektet.

- Og især skal vi takke håndværkerne, for vi kan se, hvordan de har etableret et rigtigt godt hus, sluttede han, inden næste taler kom på banen.

Læs resten af historien på Gribskovavisen.dk

 

Taler og flot fremmøde til Rejsegildet (foto: Gribskovavisen.dk)

 

Fotografier af etape 1: 

Etape 1 set fra Kystvejen

 

Detalje af Kulturhavnens flotte lyse mursten

 

Lejlighederne på 2. sal tager form

 

Byggeriet set fra rundkørslen ved Kystvejen

 

Hjørnet ved Peter Fjelstrupsvej & Gilleleje Stationsvej

 

Håndværker på stillads ved 2. sal