MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Sommernyt

4. juni 2013

Byggetilladelse etape 1
Med Gribskov Kommunes tilladelse til byggeriet af etape 1, kan Innovator begynde opførelsen af Kulturhavn Gillelejes første etape. Byggestart er sat til umiddelbart efter sommerferien - medio august måned. Der etableres byggeplads med afskærmning henover sommeren. Første etape vil indeholde dagligvarer med Irma og Fakta, Lægecenter og boliger. 

Etape1

Lægecenter
Lægerne på klinikken Gilleleje Stationsvej 9a, som er kommende lejere i Kulturhavn Gilleleje, flytter midlertidigt lidt længere ned af vejen, mens det nye lægecenter i Kulturhavnen gøres færdigt. Gilleleje Stationsvej 4 også kaldet "Det blå hus", vil være hjem for lægerne indtil etape 1 står klar i sommeren 2014. Lægerne er klar til at modtage patienter i de midlertidige omgivelser fra tirsdag den 25. juni. 


Poppeltræet på parkeringspladsen
Mellem Kedelrummet og Kystvejen står det gamle poppeltræ, der må vige pladsen for etape 1. Der vil via nyhedsbrev, på hjemmesiden og Facebook blive udsendt nærmere info om hvornår dette sker. Vi håber at gøre et lille arrangement ud af det i løbet af juli måned.

Poppeltrae _2


Ny hjemmeside
Kulturhavn Gilleleje har fået ny hjemmeside med Aktivitetskalender over arrangementer i Kulturhavnen og links til booking af billetter. Desuden masser af information og billeder fra Snedkeriet og Kedelrummet, et interaktivt kort om projektet og en version på engelsk til alle de mange udenlandske gæster der besøger Gilleleje i sommermånederne.

Www _2