MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Kulturhavn Gilleleje ønsker alle et godt nytår!

2. januar 2012

Året der gik:

Vi har fået godkendt lokalplanen efter et godt samarbejde med Gribskov Kommune samt byens borgere, hvor vi holdt indledende møder med næsten 300 deltagende. Du kan læse om lokalplanen på kommunens hjemmeside her. Link til lokalplan (PDF). 

Arkitekturen blev bearbejdet således, at den passer godt ind i Gillelejes identitet. Projektets udformning bliver en blanding af klassiske materialer i et moderne udtryk, hvor Fjernvarmeværkets historie flettes sammen med nye anvendelser. 

 Nyhed _20120102_01

Udsnit af facade mod Kystvejen

Nyhed _20120102_02

Oversigtstegning af Kulturhavnens sydøstlige hjørne. I forgrunden ses Snedkeriet, med adgang til Kulturhuset via Kulturbroen.

Det gamle Snedkeri langs kanalen er nu renoveret efter alle kunstens regler og bygningen tager sig atter smukt ud.

Nyhed _20120102_03

Snedkeriet facade mod Kystvejen og indgang til BLOMSTEN . Gilleleje

 Nyhed _20120102_04

I Underetagen er der gjort klar til 5 Kunstnerværksteder på 16 - 42 m2.

Første spadestik til Etape 1 - bygningerne mod Kystvejen. Etape 1 vil i stueetagen indeholde Irma- og Faktabutik. På 1. sal etableres Helsehuset Gilleleje, hvor hovedparten af byens læger vil indrette sig med et nyt stort og moderne lægehus. 

Nyhed _20120102_05

Facaderne mod Kystvejen

Renovering af kedelrummet i det oprindelige fjernvarmeværk. Kedelrummet bliver indrettet til glaspustere, keramikere, ølbryggere og tilsvarende kunstværksteder. Kulturhavnen søger allerede nu kunstnere til dette fantastiske lokale. Har du en god idé til hvem det kunne være, er du mere end velkommen til at kontakte os

Nyhed _20120102_06

Som mange af jer nok har set i medierne, har entusiastiske skolebørn stået for indsamlingen af underskrifter til en ny biograf i Gilleleje - mere end 500 underskrifter er det blevet til! Vi er meget stolte af modtagelsen af alle disse underskrifter og vil i det nye år arbejde ihærdigt for etableringen af en eller flere kultursale. Udover biograf skal der være musik- og teaterscene, foredragssal - i det hele taget et naturligt samlingspunkt til anvendelse som kulturhus! For at imødekomme det unge publikum, udvider vi formidling af projektet til også at omfatte en Facebook side for Kulturhavn Gilleleje. 

Nyhed _20120102_07

Det nye år bliver endnu et skelsættende år for Gillelejes udvikling - vi ser frem til at forstærke byens handel og kultur til glæde for alle! 

Godt nytår!  
KULTURHAVN GILLELEJE A/S