MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Kulturhavn Gilleleje går på standby

12. marts 2020

Kulturhavn Gilleleje herunder Restaurant Bolværket Gilleleje Bibliotek og Gilleleje Bio holder lukket til og med d. 13.4 + indtil videre.

Kulturhavn Gilleleje følger naturligvis stadig myndighedernes anvisninger og fornuften, og flytter lidt fra hinanden for at stå sammen.

Vi tager gæsters, ansattes såvel som frivilliges sikkerhed, helbred og velbefindende alvorligt, og håber alle andre gør det samme.


Restaurant Bolværket

Bolværket har valgt også at lukke ned i lyset af situationen, og I lyset af, at Kulturhavn Gilleleje samlet ønsker at følge de råd og vejledninger der er kommet. Det er dog muligt at de hen mod Påske lukker op for Take Away


Arrangementer

Det er ærgerligt at skulle aflyse arrangementer, så vi gør hvad vi kan for at flytte. Det gælder eksempelvis foredraget med Emil Erichsen og koncerten med Mads Tolling, men der er mere på plakaten, og de næste 14 dages arrangementer flyttes hvor muligt, og aflyses hvor det ikke er muligt at flytte. (Se afsnit om refundering af billetter)


Gilleleje Bio også på stand by

Vi havde på forhånd valgt at halvere antallet af sæder, der sættes til salg, men vælger nu at aflyse alle forestillinger de næste 14 dage – ikke mindst af hensyn til vores frivillige, der driver biografen. (Se afsnit om refundering af billetter) 

Filmdistributørerne udsætter mange premierer grundet COVID19, så hylderne bugner med nye gode film som vil rulle over lærredet så snart det er forsvarligt. 

HUSK AT STØTTE DIN LOKALE BIOGRAF 

 Vi er meget afhængige af den indtægt vi har i biografen. Den er en stor del af levegrundlaget for hele Fonden Kultrhavn Gilleleje og de frivilliges arbejde, så vi håber inderligt, at de film, du skal se i biografen, ses i Gilleleje Bio!


Refundering af billetter

Biografen:

Billetter til biografforestillinger refunderes som sædvanligt, hvilket betyder, at har du købt billet på nettet, så refunderer vi automatisk indenfor nogle dage.

Billetter købt i billetsalget refunderes ved fremmøde i Billetsalget når biografen igen åbner, eller når Billetsalget melder ud pr. mail, sms eller Facebook

Reserverede – ikke betalte - billetter bliver anulleret uden varsel.

Arrangementer, koncerter og foredrag:

Vi arbejder på at flytte frem for at aflyse. Dog vi beder om vore gæsters tålmodighed, så vi kan finde den bedste løsning. Såfremt arrangementet aflyses, refunderer vi selvfølgelig billetten. Flytter vi arrangementet kan man vælge om man vil beholde sin plads, eller have pengene tilbage. Men igen – vi henstiller til at vore gæster væbner sig med tålmodighed.


Følg i øvrigt med på www.kulturhavngilleleje.dk og andre digitale platforme, for at holde dig orienteret

 

De venligste hilsener og på gensyn

Fonden Kulturhavn Gilleleje, Gilleleje Bio og Restaurant Bolværket.