MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Gilleleje bio


Kulturhavngilleleje Gillelejebio Bookbilletter

 

Biografen består af to sale med 137 pladser i den store sal og ca. 50 i den lille.

I den lille sal er der fleksibel indretning, så antallet af pladser kan ændres ved særlige lejligheder. Der er plads til kørestolsbrugere i begge biografens sale. Biografens personale består af frivillige. Biografens udstyr er helt up to date mht. kapacitet og kvalitet. Der er ligeledes teleslynger i begge sale.

Adgangsforhold: Adgang til biografsalene sker via trapper eller elevator.

Filmprogram: Gilleleje Bio viser film for alle - familiefilm, komedie, action, krimi, gyser, drama, animation, tegnefilm, adventure, dokumentar, opera- og koncertfilm m.m.

Der spilles normalt 5 forestillinger hver dag fra mandag til fredag. Lørdag og søndag er der 7 forestillinger dagligt.

Billetsalg: På www.gillelejebio.dk kan du se de aktuelle film, kommende film, købe billetter m.m. Klik under den valgte forestilling for at bestille billetter.

Ved premierefilm, film med forlænget spilletid og film i 3D kan der være forhøjet billetpris. Gilleleje Bio modtager rabatbilletter fra Biografklub Danmark.

Billetsalget åbner 1 time før første forestilling. Tidspunkter kan findes på hjemmesiden under biografen. Særforestillinger annonceres i god tid og kan medføre ændringer i det normale program.

Salg af slik m.m.: Det er muligt at købe slik og popcorn i billetsalget og i Café Bolværket kan man købe sodavand, the, kaffe m.m.

Popcorn, slik og drikkevarer, der er købt her, må medtages i salene.

Biografaften: Der er mulighed for at bestille en hel biografaften med spisning, dvs. en kombineret billet til et måltid i caféen og en forestilling i biografen.

Lej en biograf: Lej hele biografen til et arrangement med firmaet, skolen eller lign. Der kan samtidig bestilles mad fra caféen

Reklamer: Det er muligt at købe reklamer til visning i biograferne efter aftale. Er du interesseret så skal du kontakte firmaet FS2, vores kontaktperson hedder Jesper Hansen og han træffes på mail jeh@fs2.dk og telefon 22 86 89 70.

Fotograf: Søren Thorsson

 

Kulturhavngilleleje Gillelejebio 1701

Kulturhavngilleleje Gillelejebio Ii 1701 Kulturhavngilleleje Gillelejebio Iii 1701