MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Bolværket - Café / bar / restaurant

Bestil bord tlf. 70 251 261


Bolværket er Kulturhavnens nye uhøjtidelige spisehus inspireret af det danske og italienske køkken.

Book nemt dit bord her > 

Vi tilbyder veltillavet mad fremstillet af friske råvarer i en kombination af moderne madoplevelser og velkendte retter. Alt er udført fra bunden og tilberedt ud fra klassiske teknikker. Menukortet består af cirka 12 retter plus snacks er skabt af sæsonens skiftende udbud af de bedste råvarer.

Fra den store brændefyrede ovn serverer vi gourmet pizza med sprøde, tynde grovbunde, frisk mozzarella og udvalgt fyld efter romersk tradition. Det er også her i stenovnen at vores brød og sandwich bliver bagt.

Vi lægger vægt på, at holde et højt niveau af såvel mad og service og at skabe en god stemning i samspillet mellem kokke, serveringspersonale og vores spisende gæster. 

Målet er at skabe et samlingssted i Gilleleje, hvor der er en direkte og uformel tone, og hvor gæsterne føler sig velkomne og set.

Kulturhavn Gilleleje er også en arbejdsplads for huset ansatte og frivillige. Vi tilbyder derfor "Dagens Personalemad", som består af mere traditionelle danske og italienske retter i bedste husmands- og trattoria-stil. Der vil også være et dagligt tilbud 'ud af huset' - ud over vores hjemmelavede pizze og brød. 

Bolværket er Kulturhavnens hjerte og samlingssted. Med vores koncept og menukort kan vi bidrage med en ny madstil til Gilleleje. Målet er at udvikle et nyt og spændende samlingssted på tværs af huset, hen over broen og ud i byen. 

 

Francesca Burci
Restaurantchef

 

Se vores e-smiley fra fødevarestyrelsen her >

Se vores menukort her* >

*Der tages forbehold for ændringer i menuen og priser, fra uge til uge

Holdet bag Bolværket er:

Francesca Burci - tidligere medejer og bestyrer af Den Røde Tomat, Tisvildeleje
Oscar Isbrand - tidligere kok ved Favreholm Campus, Novo Nordisk Hillerød, samt på restauranterne Uformel Kbh og Søllerød Kro. Oscar er udlært som kok ved Jan Friis Mikkelsen på Tinggården.
Damian Gladikovski - 1. Pizzaiolo og brødbager
Valentina Nanni - 2. Pizzaiolo og medhjælper

Åbningstider og bordbestilling

Åbningstider i hverdagene 10.00 – 23.00 – Køkkenet lukker kl. 21.00
Morgenmad kl. 10.00 – 12.00
Frokost kl. 12.00 – 15.00
Aftensmad kl. 17.30 – 21.00 

Åbningstider i Weekend 10.00 – 24.00 – køkkenet lukker kl. 21.30
Lørdag / Morgenmad kl. 10.00 – 12.00
Søndag / Brunch kl. 10.00 – 13.00
Frokost kl. 12.00 – 15.00
Aftensmad kl. 17.30 – 21.00


Bordbestiling
Vil du bestille bord er du velkommen til at ringe til os på 70 251 261 eller sende en mail på kontakt@bolvaerket.nu.

Book nemt dit bord her > 

Kulturhavngilleleje Bolvaerket Restaurant 2017 01 Soeren Thorsson

Kulturhavngilleleje Bolvaerket Restaurant 2017 01

Kulturhavngilleleje Bolvaerket Restaurant 2017 01 Ret Soeren Thorsson

Kulturhavngilleleje Restaurant 2016 Img 5628

 Fotograf: Søren Thorsson