MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

ARRANGEMENTER

Se alle arrangementerne

Kulturhavn Gilleleje - Nordkystens samlingssted for kunst og kultur

Kulturhavn Gilleleje danner rammen om Gilleleje bibliotek, Gilleleje Bio, Restaurant Bolværket, Mezzaninen, Kulturbroen og Galleriet, der fyldes af kulturelle og underholdende arrangementer og aktiviteter året rundt.

Kulturaktiviteterne drives af mere end 170 engagerede frivillige - de har travlt og byder altid nye ildsjæle velkommen. Klik hér og send en mail til den gruppe du kunne tæpnke dig at tilhøre.

Tjek ind på hjemmesiden her eller besøg Kulturhavn Gilleleje på Facebook for at følge med i de mange aktiviteter, der kommer.

Biblioteket er bemandet mandag til fredag kl. 10.00 - 18.30 og lørdag kl. 10.00 - 14.00. Spisestedet Bolværket er åbent alle ugens dage mellem 11-22. Og biografen spiller normalt 5 forestillinger hver dag fra mandag til fredag. Lørdag og søndag er der normalt 7 forestillinger dagligt.

Kulturhavn Gillelejes Venner
Foreningens formål er at samarbejde med og søge støtte fra fonde, puljer og ved sponsorater til de frivillige aktiviteter, som er tilknyttet kulturhuset med navn Kulturhavn Gilleleje under fonden Kulturhavn Gilleleje. Læs mere >

 

Seneste nyt fra...